Krishnamurti Foundation Introduction Video

Krishnamurti Foundation Trust on 1968 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tehtävänä on säilyttää ja pitää Krishnamurtin opetuksia saatavilla. Palvelemme maailmanlaajuisesti tarjoamalla Krishnamurtin videoita, audioita ja kirjoituksia vapaasti käytettäväksi niille, joita kiinnostaa ymmärtää Krishnamurtin opetuksia oman elämän ympäristössä.

Perustaessaan järjestöä Krishnamurti totesi: “Krishnamurti Foundation on uusi organisaatio ilman, että siihen liittyy psykologista kuulumista tai riippuvaisuutta kuten useimmissa organisaatioissa on tapana.” Se perustuu käytännön tarpeisiin: puheiden järjestämiseksi, julkaisujen toimittamiseen, käännösten ja jakelun hoitamiseksi. Krishnamurtin kuoleman jälkeen ja uuden teknologian myötä jotkut tehtävät ovat muuttuneet. Foundation toimii kuitenkin yhä samalla tavalla, tuottaa kirjoja, audio- ja videotallenteita autenttisessa ja väärentymättömässä muodossa.

Olemme pieni ryhmä ja työmme perustuu jokaisen henkilön kykyyn varmistaa Krishnamurtin tunnettuus nyt ja tulevaisuudessa. Painopisteemme on arkistoinnin lisäksi julkaista Krishnamurtin työtä monissa muodoissa veloituksetta. Lisäksi haluamme kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja sosiaalisessa mediassa niin että jokainen Krishnamurtista kiinnostunut voi tutkia hänen opetuksiaan niin syvästi kuin haluaa.

Foundationin tehtävä on huolehtia siitä, että nämä opetukset pysyvät sellaisinaan, eikä niitä vääristellä tai turmella.

KRISHNAMURTIN INTENTIO FOUNDATIONEILLE

Infoa lahjoittajille

Company Registration No. 1055588
Registered Charity No. 312865
ANBI 8238.38.821

Lahjoittajille tarkoitettu tieto sisältäen tilit toimitetaan vuosittain Charity Commissionille. Vuosikertomukset löytyvät täältä. Luettelo hallituksen jäsenistä (Trustees) löytyy täältä.

Foundationin henkilöstö

Media Manager Samuele Bastianello
Administrator Jerome Blanche
Bookshop ADMINISTRATOR Eva Booth
Head of Centre & Foundation Raman Patel
Foundation Staff Nasser Shamim
Archivist & Editor Duncan Toms