Portrait of philosopher and teacher J. Krishnamurti

Krishnamurti Foundation Trust

Foundationin tehtävänä on säilyttää ja pitää Krishnamurtin elämäntyötä saatavilla. Olemme Englannissa toimiva hyväntekeväisyysjärjestö, joka palvelee maailmanlaajuisesti niitä, jotka haluavat omakohtaisesti ymmärtää Krishnamurtin opetuksia.

Julkaisemme jatkuvasti kirjoja, artikkeleita ja lainauksia koska haluamme varmistaa, että Krishnamurti tunnetaan laajasti nyt ja tulevaisuudessa. Toteutamme tätä hyödyntämällä arkistoamme, jakamalla videoita ja audioita sosiaalisessa mediassa ja podcasteina.

Krishnamurti

J. Krishnamurtia pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen merkittävimmistä filosofeista ja opettajista. Seitsemän vuosikymmenen ajan hän puhui eri puolilla maailmaa isoille joukoille ja keskusteli monien kirjailijoiden, filosofien ja kasvattajien kanssa.

Krishnamurtia kiinnosti koko ihmiskunta, hänellä ei ollut kansallisuutta, uskonvakaumusta eikä hän kuulunut mihinkään ryhmään tai kulttuuriin. Hän perusti kouluja Intiaan, Englantiin ja Amerikkaan. Edelleen niissä kasvatetaan ihmisyyden kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja elämisen taitoon. Krishnamurti painotti, että rauhassa eläminen edellyttää syvällistä ymmärrystä. “Ihmisyydessä on toivomme, ei yhteiskunnissa, järjestelmissä, järjestäytyneissä uskonnoissa, toivomme on sinussa ja minussa.”

Hänen opetustensa keskeiset aiheet olivat vapaus, rakkaus, pelko, meditaatio ja oivalluskyky.

Brockwood Park

Brockwood Park Hamsphiressa Englannissa, oli Krishnamurtin koti Euroopassa. Brockwoodiin kuuluvat Brockwood Parkin koulu, Krishnamurti Centre ja Foundation.

Brockwood Parkin koulu on Krishnamurtin perustama kansainvälinen sisäoppilaitos, joka tarjoaa holistista kasvatusta noin 70 oppilaalle, jotka ovat 14-19 vuotiaita. Koulussa korostetaan korkeata akateemista tasoa, itsensä ymmärtämistä, luovuutta ja integriteettiä.

Krishnamurti Centre on ainutlaatuinen, luonnonkauniilla maaseudulla South Downs National Parkissa sijaitseva keskus, jossa voi hiljentyä ja syventyä itseensä Krishnamurtin opetusten valossa yksin tai ryhmissä.